Tidsresenären

Tänk att få ta sig en resa ett år eller kanske tio år framåt i tiden. Var hamnar vi då? Vilka är vi då? Vad har vi lärt oss på vägen? Eller ska det vara, har vi lärt oss något på vägen?

En klok kvinna och inspirationscoach bad mig häromdagen att varje dag välja mig själv. Vadå, välja mig själv? Jo, i stora drag sätt sig själv i främsta rummet och prioritera sig själv. Jag har visioner om hur jag vill må och hur jag vill leva. Visioner där jag fullföljer mina drömmar och skapar rätt förutsättningar för mig själv att bli mitt bästa jag. Men vägen dit är så snårig, stigen är full av hinder och krångliga krokar.

Lösningen är…… små steg i taget. Så nu startar jag varje morgon med tre djupa andetag på sängkanten. Jag tänker litet, litet litet och snart blir jag ett med det stora.

Har varit lite frånvarande både här och i mitt skrivande sista tiden av olika anledningar. Livet kommer ibland emellan. Men nu satsar jag på en lugn och harmonisk höst med yoga, tända ljus och mysiga filtar i en härlig kombination av små stunder av eget skrivande och bortdömande i mina nya böcker.

Höstens läsning

Återigen, låt oss tänka tillbaka till den där tidsresan. Lek med tanken lite. Vi tänker att det inte är omöjligt. Vilka resmål finns inom räckhåll tro. Mitt resmål får bli ”Harmoni”. Vart vill just du resa?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: