4909 ord senare

Idag känner jag livet i mig, rent ut sagt. Första dagen på snart två veckor som jag inte känner mig så där risig och sjuk. Har inte arbetat på två veckor, och då menar jag arbete som i mitt ”riktiga” jobb som förskollärare. Nu ska jag ta de här två dagarna i helgen och riktigt kurera mig och sen ser jag fram emot att gå till jobbet igen på måndag.

Den här veckan har min roman fått sig en skjuts framåt och det är jag glad över. Hittills den här veckan har jag knåpat ner 4909 ord i två kapitel. Känner mig nöjd och den där inre kritikern har jag inte sett spåret av på några dagar. Nu ska jag planera in mitt skrivande så jag även hinner med det när jag jobbar. Jag vill inte tappa mitt flow igen och ska göra mitt bästa för att hålla den där lille djävulen på axeln på avstånd.

Lite sorgligt att inte bokmässan är live i år tycker jag. Har inte riktigt satt mig in i den digitala varianten än. Men ska se om jag kan få till mig något härligt digitalt event nästa helg.

Nu blir det tacofredag här. I morgon tänkte jag få med mig delar av familjen ut på lite ”skogsbad”, ladda batterierna och trangiaköksmatlagning.

Önskar er en trevlig helg.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: