Vem är du, denna jag!

Nu sitter jag här, fingrar på tangenterna med osäkra händer. Vad ska jag skriva om? vem är jag egentligen och varför gör jag det här? Frågetecknet ploppar upp i huvudet. Nollställd!

Nytt avsnitt, ny resa för mig. En digital sådan där jag vill nå ut med mitt skrivande startade upp häromdagen, men fick ett bakslag fort. Varför skulle jag, (känner du igen dig ) göra något sånt här. Men så fick jag ett vackert tecken som ramlade ner framför mina ögon. Ett gäng starar besökte mig i min närhet. Många, otroligt många på samma ställe. De kvittrade lite underligt och jag behövde stanna upp och iaktta.

Senare på kvällen satte jag mig ner, slog upp fågeln stare i min bok Djurens språk av Solöga och följande text uppenbarade sig.

” Stare, Sturnus Vulgaris. Ta tillvara dina möjligheter. Min gåva till dig är att genomföra dina ideér/projekt/visioner. Här handlar det om att verkligen göra det man tänkt sig och inte låta saker och ting stanna kvar på idéstadiet.”

Så nu fullföljer jag min idé med författarbloggen som det här ska bli. Jag vill nå ut med mitt skrivande och inspirera andra att göra detsamma. Efter en sjukskrivning med utmattningssyndrom vill jag inspirera andra att följa sina drömmar, stressa ner och njuta mer av sin vardag. Hitta de små guldglimtarna i det gråa även dagar då det känns tungt och stressigt. Yoga och meditation ligger mig varmt om hjärtat men även skogen som hjälper mig att samla ihop tankarna, landa och få lugn i själen. Skrivande är som terapi för mig. Drömma sig bort, låta magin och fantasin fastna på papper.

Nu kör vi

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: